Gyulai István emlékverseny

Pars Krisztián egyéni csúcsot dobna

Az olimpiai bajnok kalapácsvető, Pars Krisztián 82 méter fölötti dobással megjavítaná saját egyéni rekordját az augusztus 20-án a Puskás Ferenc Stadionban rendezendő Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.

2012.08.19 13:52MTI

Pars Krisztián a londoni olimpiára kitérve elárulta, hogy a négy évvel korábbi, pekingi események után nagyon nagy elégtétel volt számára az ötkarikás aranyérem megnyerése. "Budapesten, hétfőn reálisan 81 métert várok magamtól, mert az olimpián bennem maradt a jó eredmény, de nem mondtam le arról, hogy megdöntöm az egyéni csúcsomat."

Deutsch Péter, a Gyulai-emlékverseny szervezőbizottságának elnöke reményét fejezte ki, hogy kiemelkedő magyar és nemzetközi eredményeket hoz a verseny, és a sport révén a szervezők is hozzátehetnek valamit az augusztus 20-i, ünnepi programsorozathoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.