Labdarúgás

Beckenbauer: a Münchennek van elég pénze Javi Martínezre

Franz Beckenbauer, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München tiszteletbeli elnöke szerint a bajor együttesnek van elég pénze ahhoz, hogy leigazolja Javi Martínezt, az Athletic Bilbao világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott futballistáját.

2012.08.19 08:22MTI

Sajtóinformációk szerint elképzelhető, hogy a müncheni klub 40 millió eurót fizet majd a 23 éves védőért, aki ezzel a Bundesliga történetének legdrágább játékosa lenne.

Beckenbauer szerint bár sok pénzről van szó, a bajnoki ezüstérmes müncheni klubnak ez nem okoz problémát.

"Nem ismerem a játékost - mondta a "Császár" Javi Martínezről. - De ha a Bayern akar valakit, akkor az nyilván különleges. Ez esetben pedig harminc-negyven millió szinte semmi."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.