A Plovdivban zajló versenyek

Egy-egy nyolcadik és kilencedik hely az evezős-világbajnokságon

Egy-egy nyolcadik és kilencedik helyet szereztek szombaton a magyarok a bulgáriai Plovdivban zajló evezős-világbajnokságon, ahol az olimpiai műsorban nem szereplő számokban rendeznek versenyeket.

2012.08.18 17:05MTI

A nemzetközi szövetség honlapja szerint a férfi könnyűsúlyú nyolcas (Szigeti Roland, Krpesics Péter, Vallyon Bence, Novák Edvin, Révész Péter, Révész Zoltán, Cselinácz János, Simon Gergely és Kiss Bence kormányos) és a könnyűsúlyú négypár (Pozsár Bence, Matyasovszki Dániel, Rácz Róbert Bence és Csepregi Gábor) is a B döntőben szállt vízre, előbbi egy riválisát megelőzve második, utóbbi pedig három ellenfelet maga mögé utasítva harmadik lett. Ez a nyolcas esetében összesítésben nyolcadik, a kvartett számára pedig kilencedik helyet jelentett.

A könnyűsúlyú egypárevezősben érdekelt Hajdú Zsuzsanna harmadikként ért célba a D fináléban, így ő 21.-ként fejezte be szereplését a regattán.

A férfiak hasonló számában induló Galambos Péter vasárnap délelőtt száll vízre az A fináléban, célja az éremszerzés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.