Új rendszer

Változik a rájátszás menete, férfi kézilabda NB I

Új rendszerben bonyolítják le a férfi kézilabda NB I 2012/13-as szezonjának rájátszását: a korábbitól eltérően a hamarosan induló idényben csak az alapszakasz első két helyezettje jut automatikusan az elődöntőbe.

2012.08.16 17:32MTI

A Magyar Kézilabda Szövetség csütörtökön közleményben arról adott tájékoztatást, hogy az alapszakasz harmadik helyezettje a hatodik, negyedikje pedig az ötödik ellen lép pályára két nyert mérkőzésig tartó párharcban az elődöntőbe jutásért. Utóbbi összecsapás továbbjutója találkozik majd a legjobb négy között az alapszakasz győztesével, a másik párharc jobbik csapata pedig az alapszakasz másodikjával.

Az elődöntő, a bronzmérkőzés és a helyosztók két nyert összecsapásig tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.