Gyulai István emlékverseny

Olimpiai bajnok atléták jönnek el a Puskás Stadionba

Pars Krisztián és az amerikai Sanya Richards-Ross után újabb olimpiai bajnok sportoló részvételét jelentették be a jövő hétfői Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői: a vasárnap befejeződött londoni játékokon hármasugrásban aranyérmes Christian Taylor is ott lesz a Puskás Ferenc Stadionban.

2012.08.14 10:15MTI



A szervezők keddi tájékoztatása szerint az ingyenes rendezvényen további olimpiai érmeseket is láthatnak majd a szurkolók, ugyanis a 110 gáton ezüstérmes amerikai Jason Richardson, illetve a 800-on bronzérmes, mindössze 17 éves kenyai Timothy Kitum is pályára lép.

Az olimpiai és világbajnok atléták versengése után a Londonból hazatérő olimpiai érmes és pontszerző magyar sportolókkal is találkozhatnak, akik kilátogatnak augusztus 20-án a Puskás Ferenc Stadionba, mivel a hivatalos állami köszöntés a Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíj keretein belül zajlik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.