Győr-Kaposvár

Labdarógó NB1: nyert a Győr

A legutóbbi szezonban bronzérmes Győr hazai környezetben 2-1-re nyert a Kaposvár ellen a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, ezzel megszerezte első győzelmét a szezonban.

2012.08.10 19:00MTI

OTP Bank Liga, 3. forduló: 
Győri ETO FC-Kaposvári Rákóczi 2-1 (0-1)  
Győr, 2000 néző, v.: Pánczél 
gólszerzők: Varga R. (82.), Dina (85.), illetve Oláh (44.) 
sárga lap: Svec (9.), Lipták (79.) 
Győr: Stevanovic - Svec, Lipták, Kamber, Dinjar - Pátkai - Koltai (Dina, 52.), Kronaveter, Trajkovic, Andric (Varga R., 39.) - Ahjupera (Strestik, a szünetben) 

Kaposvár: Hajdúch - Okuka, Bank, Zámbó, Pavlovic - Pedro - Kovács O., Safaric, Balázs B. (Haruna, 81.) - Oláh, Vrucina (Waltner, 56.) 

Az első félidőben a Kaposvár átgondoltabban, szervezettebben futballozott, megérdemelten vezetett. A Győr teljesítményét minősítette, hogy a csapat szurkolói kórusban követelték Pintér Attila vezetőedző távozását. A szünet után ismét büntetőt rontott az ETO - a szezonban immár a harmadikat -, ennek ellenére a mérkőzés hajrájában megfordította az állást, és megszerezte a három pontot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.