Csak jót hallott

A PSG-ben köthet ki az MU kiszemeltje?

Lucas Moura elismerte, felvette a kapcsolatot a francia Paris Saint-Germainnel, így elképzelhető, hogy nem az angol Premier League-ben szereplő Manchester Unitedhoz igazol.

2012.08.08 16:06ma.hu

Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedszere már egy jó ideje udvarol a 19 esztendős támadó középpályásnak, és angol sajtóinformációk szerint Lucas és klubja, a Sao Paulo el is fogadta a United 30 millió fontos ajánlatát. Ezt azonban egyik fél sem erősítette meg, ráadásul a mai napon a foci hírek a brazil nyilatkozatával vannak tele.

„Beszéltem Thiago Silvával és Leonardóval is, és mindketten csupa jó dolgokat mondtak a klubról és annak terveiről” – idézi a Globo Esporte Lucast. „Beszélgetések valóban vannak, de semmi nem dőlt még el. Az év végéig biztos, hogy a Sao Paulóban fogok maradni. Már többször elmondtam, hogy egy címet szeretnék nyerni jelenlegi együttesemmel, és a Libertadores Kupába is kvalifikálni szeretném csapatom távozásom előtt. Ha januárban távozom, akkor azt a Sao Paulóért fogom megtenni. Jelenleg csak a brazil válogatottra figyelek, többet csak az olimpia után tudok mondani.”

Érdekesség, hogy a PSG jelenleg nem tudhatná keretében Lucast, mivel a nem EU-s játékosok száma elérte a maximumot, de a szerb Milan Biszevacs valószínűleg távozni fog a párizsiaktól. Az újgazgad francia klub sportigazgatója, Leonardo szerint Adrien Rabioton, Ezequiel Lavezzin, Thiago Silván, Marco Verrattin és Zlatan Ibrahimovicson kívül nem lesz több érkező a nyáron.

Ami a Manchester Unitedet illeti, Ferguson még csak két játékost igazolt – Sindzsi Kagava a német Borussia Dortmundtól, míg Nick Powell egy angol harmadosztályú együttestől érkezett. A skót már túladott néhány labdarúgóján (Michael Owen, Pak Dzsi Szung, Tomasz Kuszczak, Paul Pogba, Ritchie de Laet, Matthew James, Oliver Norwood), de szeretne megválni Dimitar Berbatovtól is.

A tavaszi Európa Liga kiruccanást követően ismét a Bajnokok Ligájában vitézkedhet majd az MU októbertől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.