Labdarúgás - BL-selejtező

A nyíregyházi stadion felkészült a DVSC visszavágójára

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) ellenőre jóváhagyta a nyíregyházi stadion előírás szerint elvégzett felújítási munkálatait, így a létesítmény felkészülten várja a Debreceni VSC jövő kedden esedékes labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének visszavágóját az albán Skenderbeu ellen.

2012.07.19 11:42MTI

Bocskai Péter, a stadiont működtető Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. ügyvezető igazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: az eredetileg tervezett 1,5 millió forinttal szemben végül 6,8 milliót költöttek a felújításra, hogy a magyar bajnok, amelynek nincs megfelelő színvonalú stadionja, Nyíregyházán méltó körülmények között játszhassa BL-mérkőzését.

Az összegből a pályán 90 négyzetméteren kicserélték a megkopott gyepszőnyeget, új alumíniumból készült kapukat állítottak fel, kifestették az irodákat, öltözőket, s bővítették a sajtóhelyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.