A csapat megmérkőzik amerikaiakkal

Olimpiai csoporttárssal készül a női vízilabda-válogatott

Az Egyesült Államokba utazott, és ottani edzőtáborozása keretében négyszer is megmérkőzik a házigazdák szintén a londoni olimpiára készülő együttesével a magyar női vízilabda-válogatott.

2012.07.01 13:22MTI

A szakág jelenlegi egyik legjobb csapatának számító amerikaiakkal - akikkel nem mellesleg egyazon négyesben szerepel a nyári ötkarikás játékokon Merész András alakulata - először magyar idő szerint kedd hajnalban találkoznak Drávucz Ritáék San Franciscóban, majd kétnaponta lesznek az újabb meccsek a metropolisz környékén.

A női póló ottani növekvő elismerését jelzi, hogy a zárómérkőzést, amelyet egy hét múlva, hétfőn nulla órás kezdettel játszanak, élőben közvetíti az NBC országos tévécsatorna.

A tengerentúli túrára Merész kapitány az olimpiára jelölt 13 fővel kelt útra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.