Mind együtt utaztak

A portugálok cáfolják, hogy Ronaldo lemaradt a gépről

Sajtóértesülésekkel szemben Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott sztárja nem késte le a csapat repülőgépét az Európa-bajnokságról hazafelé tartva.

2012.06.30 13:17MTI

A portugál szövetség (FPF) szombaton cáfolta a médiában megjelenteket, miszerint a Real Madrid 27 éves támadója lemaradt a Donyeckből Poznanba tartó gépről, mert éppen sütit vásárolt a repülőtér kávézójában. "Minden játékos, edző és vezető együtt utazott Donyeckből Poznanba, majd onnan haza Lisszabonba" - áll az FPF közleményében. A portugálok az elődöntőben búcsúztak az ukrán-lengyel közös rendezésű kontinensviadalon. A csütörtöki hazaérkezéskor a szurkolók hősként fogadták a játékosokat a repülőtéren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.