Libertadores Kupa

Döntetlen a finálé első meccsén

Az argentin Boca Juniors hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a brazil Corinthiansszal a Dél-Amerika legrangosabb labdarúgó klubsorozataként ismert Libertadores Kupa döntőjének első mérkőzésén.

2012.06.28 09:13MTI

A házigazdák Facundo Roncaglia révén jutottak vezetéshez a 73. percben, ám a címvédő - ugyancsak brazil - Santost búcsúztató ellenfél öt perccel a vége előtt a csereként beállt Romarinho góljával egyenlített.

A Boca eddigi kilenc döntőjéből hatot megnyert, a Corinthians először hódíthatja el a serleget. A visszavágóra jövő hét szerdán kerül sor Sao Paulóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.