Labdarúgás-EURO2012

Platini szerint nem kell technikai segítség a bíróknak

Kassai Viktor játékvezető Európa-bajnokságon elkövetett hibája sem befolyásolta Michel Platininek, a Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) francia elnökének a véleményét: továbbra is ellenzi a technikai segítség bevezetését.

2012.06.26 19:59MTI

Kassai múlt kedden nem adta meg az ukrán válogatott angolok elleni gólját. A D csoport utolsó mérkőzésének 62. percében Marko Devics lövése után a labda túljutott a gólvonalon mielőtt John Terry visszarúgta a mezőnybe, Vad II István gólbíró azonban ezt nem jelezte Kassai Viktornak, aki továbbengedte a játékot.
.
Michel Platini véleménye szerint ennek ellenére nagy hiba volna bevezetni a játékvezető munkáját segítő elektronikus technológiát.

"Az a támadás, amelyből az ukránok gólt szereztek, lesállásból indult, tehát a bírónak még a kapura lövés előtt meg kellett volna szakítania a játékot" - mondta az UEFA elnöke a The Independent című brit lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.