A kilencvenötödik győzelem

Casillas rekordot döntött

Rekordot döntött a spanyol Iker Casillas, aki szerdán 95. válogatottbeli győzelmét ünnepelte a Koreai Köztársaság felett aratott 4-1-es sikerrel.

2012.05.31 13:15MTI

A 31 éves kapus csak az utolsó tíz percre állt be a berni barátságos mérkőzésen, de így is megelőzte a francia Lilian Thuramot és a - még aktív - egyiptomi Ahmed Hasszant, akik egyaránt 94 diadalig jutottak a nemzeti együttessel.
   
"Ezzel a csapattal könnyű csúcsokat dönteni. Szép ez a pillanat, de még odébb van a karrierem vége" - mondta a Real Madrid világ- és Európa-bajnok játékosa, aki 130-adszor lépett pályára a válogatottban.
   
A spanyolok az olaszokkal, a horvátokkal és az írekkel csapnak össze a jövő pénteken rajtoló, lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság csoportkörében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.