Jubileumi rendezvény a sportpályán

Politikusok rúgják a bőrt az RTK századik születésnapján

A Parlament labdarúgó-válogatottja is részt vesz a fennállásának 100. évfordulóját ünneplő Rákosmenti TK sportegyesület jövő hét vasárnap sorra kerülő jubileumi rendezvényén az RTK pályáján.

2012.05.31 08:45MTI

Az egyesület közleménye szerint a politikusok csapata a korábbi magyar válogatott futballistákkal felálló "Zavadszky Teammel" és az RTK gárdájával csap majd össze az eseményen, amelyen számos sportág bemutatóit tekinthetik meg az érdeklődők, s néhányat ki is próbálhatnak.
   
A teniszarénában például a többszörös magyar bajnok, korábbi Davis Kupa-csapattag Böröczky Zoltán is jelen lesz, az íjászok és a karatésok bemutatót tartanak, de lesz gokartverseny és labdarúgó minitorna is.
   
A szervezők bográcsfőző versennyel színesítik a rendezvényt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.