Már biztos, hogy nem épül fel az Eb-re

David Villa: Mindent megtettem a gyógyulásért

Biztossá vált, hogy David Villa, az FC Barcelona spanyol csatára nem épül fel a június 8-án kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra, így Vicente del Bosque szövetségi kapitány nem számíthat rá.

2012.05.23 09:43MTI

A címvédő spanyol együttes történetének legeredményesebb játékosa (51 gól) még tavaly decemberben, a klub-világbajnokságon törte el a lábát, azóta nem játszott, s keddi bejelentése szerint az Eb-n sem fog.
   
"Mindent megtettem a gyógyulásért, amit lehetett, de sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy az Eb-ig nem leszek százszázalékos állapotban. Természetesen már fel is hívtam a kapitányt a hírrel" - írta Twitter-oldalán a 30 éves támadó.
   
A szakvezetőnek így két alapembert kell majd pótolnia, ugyanis az már korábban eldőlt, hogy a Barcelona csapatkapitánya, Carles Puyol sérülés miatt szintén nem lehet majd ott a lengyel-ukrán rendezésű kontinensviadalon.
   
Del Bosque múlt héten kijelölte bő keretét, ám a Király Kupa pénteki döntőjében érdekelt Barcelonából és Bilbaóból nem nevezett meg egyelőre egyetlen játékost sem. A kapitány végleges, 23 fős keretét vasárnap jelenti be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.