Öngyilkos lett

Kiugrott a nyolcadikról egy macedón bíró

Végzett magával egy macedón futballbíró.

2012.04.06 18:08MTI

Egy orosz lap beszámolója szerint Petr Beljanovski nyolcadik emeleti lakásából vetette le magát, és sérülései végzetesnek bizonyultak.
   
A 29 éves játékvezetőt a legígéretesebb macedón sípmesterek között tartották számon, aki a következő szezontól már a legjobbakat tömörítő A csoport tagjaként vezethetett volna mérkőzéseket.
   
A gazeta.hu írása szerint arról nincs információ, hogy Beljanovski bármilyen formában is kapcsolatban állt-e a futballmaffiával, amely ellen az utóbbi időben felerősödött a hatósági fellépés, különösen a Balkánon és Kelet-Európában.
   
Az újság a labdarúgás világából származó legújabb tragikus eset kapcsán megemlítette, hogy tavaly novemberben ugyancsak öngyilkos lett a walesi futball legendájának számító, és az ottani válogatott szövetségi kapitányaként ténykedő Gary Speed, idén márciusban pedig Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója.
           

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.