Rossi vágya valóra vált

Redknapp még mindig Rossit akarja

Az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp még nem tett le a spanyol első ligás (La Liga) Villarreal támadójának megszerzéséről.

2012.03.28 16:31ma.hu

Guiseppe Rossit már 2011 januárjában is szerette volna a White Hart Lane-re csábítani a Sarkantyúsok menedzsere, de akkor az olasz válogatott játékos nemet mondott, mondván: szeretne a Villarreallal a 2011/12-es szezonban a Bajnokok Ligájában szerepelni.

Rossi vágya valóra vált, hiszen a Sárga Tengeralattjárók kvalifikálták magukat a BL-csoportkörébe, de az Egyesült Államokban született támadó sajnálatos módon súlyos térdsérülést szenvedett, ami miatt csak három meccsen tudott pályára lépni, egy gólpasszt jegyezve – tegyük hozzá, a selejtezőben két meccsen két gólt is szerzett. Végül a Villarreal nulla ponttal utolsó lett a Bayern München, Napoli, Manchester City hármas mögött az A jelű kvartettben, így az Európa Liga kieséses szakaszában sem indulhattak el a spanyolok.

Annak ellenére, hogy a 25 éves támadó a szezonban még csak kilenc meccsen lépett pályára a bajnokságban, Redknapp továbbra sem tett le megszerzéséről. Rossi még mindig makacs sérüléséből lábadozik, de az elmúlt években a La Liga legjobb csatárai közé verekedte magát. A Tottenham mellett az Interrel és a Juventusszal, legutóbb pedig a Napolival is szóba hozták már a 27-szeres válogatottat.

„Meglátjuk, hogy mi történik, de egy valami biztos: jelenleg a Villarreal jobban hajlik Rossi eladására, mint az előző években” – mondta Federico Pastorello, a támadó menedzsere a Kiss Kiss Napoli nevű rádió egyik műsorában.

A Villarreal a kiesés ellen menekül az idei szezonban, jelenleg a 17. helyen áll a korábban szebb napokat is megélt klub. Rossi korábban a Manchester Unitedben és Parmában is megfordult, de öt éve már Spanyolországban légióskodik.

A sportfogadás piacain az idei év kiesőire is lehet fogadni, de a szakemberek úgy vélik, a Villarreal képes lesz megőrizni élvonalbeli tagságát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.