Még mindig ő a legnépszerűbb sportoló

Nehéz letaszítani Zidane-t Franciaország trónjáról

Egy közelmúltban végzett közvélemény-kutatás szerint továbbra is Zinedine Zidane a legnépszerűbb sportember Franciaországban.

2012.03.26 07:52MTI

A Le Journal de Dimanche című lap közlése szerint a voksoláson az 1998-ban aranylabdás futballsztár mögött a sorozatban nyolcszoros rali-világbajnok Sébastien Loeb lett a második és Yannick Noah, az 1983-ban a Roland Garroson győztes teniszező a harmadik.
   
Az úszó olimpiai bajnok Laure Manadou nyolcadikként zárt a szavazáson, míg a jelenleg is aktív labdarúgók közül Karim Benzema, a Real Madrid csatára végzett a legelőbb helyen, ő 21. lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.