Deák Bárdos és Módos remekel

Birkózó Eb - Elődöntőben a két magyar

A kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában szereplő Deák Bárdos Mihály és az 55 kg-ban érdekelt Módos Péter elődöntőbe jutott a belgrádi birkózó Európa-bajnokság szombati versenynapján.

2012.03.10 17:39MTI

Maróthy Istvánnak, a magyar szövetség szakmai alelnökének tájékoztatása szerint a 37 éves, ötszörös világbajnoki ezüstérmes, 2001-ben Eb-győztes Deák Bárdos a negyeddöntőben a litván Mindaugas Mizgaitisszel mérkőzött és három menetben nyert.
   
A Deák Bárdoshoz hasonlóan már olimpiai kvótás Módos a selejtezőben aratott sikere után a nyolcaddöntőben a kétszeres junior világbajnok bolgár Alekszandar Kosztadinovval vívott nagy meccset, melyet végül három menetben nyert meg, majd a négy közé kerülésért a moldovai Victor Ciobanuval csapott össze. A mérkőzés Maróthy István elmondása alapján "nyögvenyelős" volt, ám Módosnak sikerült három menetben legyűrnie riválisát. A 24 éves magyar sportoló az elődöntőben az orosz Mingijan Szemjonovval találkozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.