Cipollini, a 45 éves cangakirály

A Giro d'Italia-n térne vissza az olasz sprintersztár

A májusi Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen szeretne visszatérni a 45 éves Mario Cipollini, az olaszok korábbi sprintersztárja.

2012.03.06 13:24MTI

"Jelenleg 90 kilós vagyok, nyolccal több, mint amikor csúcsformában voltam" - mondta a bringás a Gazzetta dello Sport című napilapnak kedden.

"Ez azonban nem zsír, hanem tiszta izom, mégpedig a felsőtestemen és a karjaimon. A combjaim pedig tökéletesen rendben vannak." Cipollini hozzátette, a Giron honfitársát, Andrea Guardinit szeretné segíteni, akit egyébként utódjának tart.

"Olyan, mint egy csiszolatlan gyémánt, óriási érték, de kell még rajta dolgozni" - mondta. "A testfelépítése ideális, Mark Cavendish egyik legnagyobb riválisa lehet, de ehhez még természetesen fejlődnie kell."

A Giro d'Italia május 5-én rajtol a dániai Herningből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.