Arsavin orosz földön futballozik tovább

Huszti csapattársa lett az Arsenal sztárja

Az Arsenal helyett júliusig, a szezon végéig régi együttesében, a szentpétervári Zenitben rúgja a labdát Andrej Arsavin, aki ily módon a korábbi magyar válogatott Huszti Szabolcs csapattársa lett.

2012.02.25 12:25MTI

A 30 éves orosz támadó maga tette közzé honlapján a hírt pénteken - az orosz futballátigazolási piac zárónapján -, hogy távozik a londoniaktól, s kölcsönben a nyárig szülővárosában, ottani korábbi egyesületében játszik a két klub megegyezése alapján.
   
A sokszoros válogatott labdarúgót 2009 januárjában mintegy 16 millió angol fontért (mai árfolyamon több mint 5 milliárd forint) vásárolta meg az Arsenal, amelynek színeiben sokáig nagyszerűen teljesített, az utóbbi időben azonban már jobbára csak epizódszerep jutott neki.
   
Arsavin a Zenittel 2008-ban UEFA Kupát nyert, s tevékeny része volt abban is, hogy a szbornaja az az évi Európa-bajnokságon elődöntőbe jutott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.