New Castle játékosa aligha javul meg

Ismét előzetesben a kezelhetetlen labdarúgó

Péntek hajnalban bántalmazás miatt Liverpoolban őrizetbe vették Joey Bartont, a Newcatle United labdarúgóját.

2007.12.29 11:04MTI

"Három személyt tartunk előzetesben, valószínűleg hétfőn távozhatnak a vallomások felvétele után" - áll a rendőrség hivatalos közleményében. A 27 éves középpályásnak már többször meggyűlt a baja a hatóságokkal: 2005-ben - még a Manchester City játékosaként - hazaküldték a thaiföldi túráról, mert összeverekedett egy bárban egy Everton-drukkerrel. A Manchester City 2004-es karácsonyi buliján pedig égő szivarral "fenyegette" meg csapattársát, Jamie Tandyt, sőt egyes lapértesülések szerint el is nyomta azt Tandy arcán. Májusban korábbi csapattársa, Osumane Dabo tett ellen feljelentést, mert Barton az egyik edzésen megtámadta: összeverekedtek, majd a középpályás hátulról belekapott a francia futballista szemébe, orrába és szájába, aki ennek következtében kórházi kezelésre szorult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.