Jól bírta ezt is

Schirilla húsz percet úszott Bikácson

A Tolna megyei Bikácson úszott szombaton - idén negyedszer - ifjabb Schirilla György, aki ezúttal húsz percet töltött a jéghideg vízben.

Így lubickolt a fővárosban >>> képgaléria

2012.02.18 19:56MTI

"Idén ez volt a negyedik úszásom, és most voltam a legtovább a vízben. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a helyiek özönlöttek az úszásomra, ami nagyon jól sikerült" - nyilatkozta az MTI-nek Schirilla, aki jövő héten folytatja sorozatát.

Schirilla célja a hagyományőrzés - édesapja 1957-től 37 éven keresztül rendszeresen átúszta télen a Dunát -, de fontos számára az egészséges életmód népszerűsítése, illetve a közönség szórakoztatása is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.