Elutasították

Mazzarri nem ülhet a padon a Chelsea ellen

Elutasították Walter Mazzarrinak, a Napoli vezetőedzőjének a fellebbezését, így az eredeti büntetésének megfelelően nem ülhet le a kispadra a Chelsea elleni két mérkőzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

2012.02.16 19:39MTI

A szakembert azért tiltotta el korábban az európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága, mert decemberben a Villarreal elleni csoportmérkőzésen lökdöste a spanyol csapat játékosát, Nilmart, mivel a futballista szerinte húzta az időt.

A fellebbviteli bizottság csütörtökön továbbszigorította az ítéletet, s a két meccs mellett még egy további találkozótól eltiltotta Mazzarrit, ám ez utóbbit felfüggesztette két évre.

A Napoli jövő kedden fogadja az angol együttest, a visszavágót pedig március 14-én rendezik meg Londonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.