Nem tudta átvenni életműdíját Bobby Charlton

Megműtötték a legendás focistát

Kisebb műtéten esett át Bobby Charlton, a Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott legendás játékosa, aki emiatt nem tudta személyesen átvenni életműdíját a hétfő esti, londoni Laureus gálán.

2012.02.07 10:44MTI

A 74 éves sportember, aki 1966-ban világbajnok lett a szigetországi nemzeti együttessel, két évvel később pedig BEK-et nyert az MU-val, vasárnap lett rosszul. Betegségéről és az orvosi beavatkozásról nem közöltek részleteket.

Bobby Charlton nevében Alex Ferguson, a Vörös Ördögök vezetőedzője vette át a díjat.

A gálát napra pontosan 54 évvel az után tartották, hogy a Manchester United repülőgépe lezuhant Münchenben, s a tragédiában nyolc játékos életét vesztette. Charlton túlélte a katasztrófát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.