Fantasztikus csapatmunka

Szenzációs képek: így nyomták le a kézisek a franciákat!

A magyar válogatott 26-23-ra legyőzte az olimpiai és világbajnok, valamint címvédő francia csapatot a szerbiai férfi kézilabda Európa-bajnokságon, így csoportmásodikként jutott a középdöntőbe, ahova három pontot visz magával.

A MECCSRŐL KÉSZÜLT KÉPEINKÉRT KATTINTSON! képgaléria

2012.01.21 09:43MTI

Mint azt korábban megírtuk: a parádésan küzdő és a szurkolók révén szinte hazai pályán harcoló magyarok legutóbb a 2008-as kontinensviadalon nyertek a sportág egyeduralkodói ellen. 

Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese a lehetséges négy pontból hármat visz magával az előzetesen "halálcsoportnak" minősített kvartettből, és a folytatásban vasárnap az izlandi, kedden a szlovén, szerdán pedig a horvát alakulattal találkozik majd. 

A parádés győzelemről bővebben IDE KATTINTVA OLVASHAT!

Csodálatos meccs - fantasztikus képek: MÉDIATÁRUNKÉRT KATTINTSON A FOTÓRA! (fotó: MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.