Federer és Tsonga az elődöntőben

Dohai tenisztorna - Nadal a négy között

A címvédő svájci Roger Federer nehezebben, míg a francia Jo-Wilfried Tsonga könnyedén jutott be az elődöntőbe csütörtökön az 1,024 millió dollár összdíjazású, dohai keménypályás férfi tenisztornán.

2012.01.05 19:43MTI

A nap harmadik összecsapásán az első helyen kiemelt Rafael Nadal az orosz Mihail Juzsnyijt búcsúztatta két játszmában és a Monfils (francia, 4.)-Troicki (szerb, 5.) összecsapás győztesével találkozik.

Tsonga és Federer egymással játszik a legjobb négy között.

A két teniszező eddig tizenegyszer találkozott ATP-viadalon és a svájci 8-3-ra vezet. Tavaly Wimbledonban a francia a negyeddöntőben búcsúztatta riválisát, majd a US Openen a volt világelső visszavágott - szintén a legjobb nyolc között.

Eredmények, negyeddöntő:
-------------------------
Nadal (spanyol, 1.)-Juzsnyij (orosz, 7.) 6:4, 6:4

korábban:
Federer (svájci, 2.)-Seppi (olasz, 8.) 6:3, 5:7, 6:4
Tsonga (francia, 3.)-Ramos (spanyol) 6:2, 6:1

később:
Monfils (francia, 4.)-Troicki (szerb, 5.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.