Az új Real-fogás?

Cristiano Ronaldo: milliószor mondtam, irány Spanyolország!

A királyi gárda kivetette a hálóját a világ jelenlegi talán legjobb labdarúgójára, a portugál Cristiano Ronaldora.

2008.04.25 07:14ma.hu

A spanyol gárda többnyire megszerzi azt, akit csapatában akar tudni, mégha ennek ára is van. Cristiano Ronaldo pedig nem lesz egyszerű eset, ezt maga Ramón Calderón, a Madrid elnöke mondta a minap. Ennek ellenére nem elképzelhetetlen, hogy a portugál szélső a királyi gárda mezébe öltözik - mégha nem is maholnap.

Korábban édesanyja nyilatkozta, hogy addig nem halhat meg, amíg fiát nem látja a blancók mezében. Ezúttal pedig maga a világsztár üzent Spanyolországba: "milliószor elmondtam, hogy egy nap szívesen játszanék a spanyol bajnokságban" - mondta Ronaldo a Barcelona elleni Bajnokok Ligája selejtezőt követően.

Hogy mikor történhet meg a váltás, az még erősen kérdéses. A Manchester United nyilván nem szívesen válna meg legjobb játékosától. "Nem beszélhetek a jövőről" - mondta Ronaldo, utalva arra, nincs időpontja Spanyolországba érkezésének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.