Hajrá Barca

Villa elhagyta a kórházat

Öt nappal a műtéte után elhagyhatta a kórházat David Villa, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgócsapatának világ- és Európa-bajnok csatára.

2011.12.25 11:57MTI

A 30 éves futballistának a klubvilágbajnokságon az al-Szadd elleni elődöntőben eltört a sípcsontja, amikor az első félidő hajrájában a labdáért küzdött két katari védővel. Csapata később nem csupán az elődöntőt, de a brazil Santos elleni finálét is magabiztosan megnyerte, így elhódította a trófeát.

Az orvosok szerint négy-öt hónap alatt épülhet fel Villa, aki azt reméli, hogy a május 19-én esedékes Bajnokok Ligája-döntőn már játékra kész lesz, s így biztosan részt vehet a június 8-án kezdődő Európa-bajnokságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.