A két világverő és a "tizenkettedik"

Közösen dedikál csütörtökön Grosics, Buzánszky és Szepesi

Grosics Gyula, Buzánszky Jenő és Szepesi György közös dedikálást tart csütörtökön délután a Westend bevásárlóközpontban.

2011.12.14 16:38MTI

A szervezők tájékoztatása szerint az ötvenes évek világverő magyar futballválogatottjának két élő tagja, valamint a csapat "tizenkettedik" játékosaként számon tartott világhírű rádióriporter az első emeleti Football-Fanshop vendégeként Puskás-ajándéktárgyakat, az Aranycsapat-legendával kapcsolatos könyveket, DVD-ket lát el szignójával 14 órától.
   
Az akciót mintegy másfél- kétórásra tervezik. A könyvek, DVD-k, retró mezek és labdák mellett megvásárolható lesz Szöllősi György Puskás című életrajzi albumának harmadik, bővített kiadása is, amely a napokban látott napvilágot Sir Alex Ferguson előszavával. A rajongók hozzájuthatnak a MÁV által november 25-én menetrendbe állított látványos Aranycsapat-mozdony hivatalos poszteréhez is, amelyet ugyancsak aláírathatnak a meghívott hírességekkel.

   

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.