Az első meccs a jaroszlavli tragédia óta

Telt ház előtt "támadt fel" a Lokomotiv

Kilencvenhat nappal a tragédia után lejátszotta első mérkőzését a légi szerencsétlenségben a teljes első keretét elveszítő Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapata.

2011.12.12 19:52MTI

Az együttes hétfőn a Neftyanik Almetevszket fogadta telt ház, azaz tízezer néző előtt az orosz másodosztályban. A jegyek alig négy óra alatt elfogytak, a meccset pedig élőben közvetítette az állami televízió. A hírek szerint a következő, keddi hazai találkozóra sincs már belépő.
   
Az eredetileg az élvonalban (KHL) szerepelt klub repülőgépe szeptember 7-én, közvetlenül a felszállás után lezuhant, s az összes játékos - olimpiai és világbajnokok, Stanley Kupa-győztesek -, valamint a szakmai stáb elhunyt. A 44 áldozatot követelő baleset után a Jaroszlavl úgy döntött, hogy a második vonalban folytatja, ám a KHL már jelezte, hogy eredményétől függetlenül garantál egy rajthelyet a csapatnak a következő szezonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.