Szerdán összecsap a Milan és a Barcelona

Ibra szerint a legjobb a Barca

Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd légiósa szerint korábbi klubja, az FC Barcelona a világ jelenlegi legjobb labdarúgócsapata.

2011.11.22 07:55MTI

"Amikor eljöttem Barcelonából, pontosan tudtam, hogy a legkiválóbb együttes a földkerekségen" - fogalmazott a 30 éves játékos, aki tavaly igazolt a katalán fővárosból Milánóba. "Már nagyon várom a Barca elleni meccset. A legutóbbi összecsapást sajnos ki kellett hagynom egy izomsérülés miatt. A Milan szintén nagyszerű gárda, nagyon örülök, hogy idejöhettem. Otthon érzem magam a városban és a csapatban is."
   
A svéd csatár egy évet töltött Barcelonában, de nem tudott alkalmazkodni az együttes játékstílusához, ezért elküldték. Ezzel együtt 42 meccsen 22 gólt lőtt.
   
Az AC Milan szerda este fogadja az FC Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.