A nyereményt a Magyar Futball Akadémia kapja

Április 24-én jönnek a brazilok

Ahogy azt bizonyára már mindenki tudja, 2008. április 26-án Kispesten a Honvéd Champions ellen lép pályára az 1994-es világbajnok brazil labdarúgó-válogatott játékosaira épülő BrazilMasters94.

2008.04.18 16:00nb1.hu

A Permiras által létrehozott sorozat tehát, amely a 2014-es brazíliai világbajnokságig tart majd, Magyarországon mutatkozik be. A találkozónak természetesen a Bozsik Stadion ad otthont, hiszen a mérkőzésből befolyó nyereséget a Permiras a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway úr által alapított Magyar Futball Akadémia javára ajánlja fel. 2008. április 16-án a Honvéd Champions csapata már tartott is egy összetartó edzést, amelyen ugyan nem tudott megjelenni a teljes csapat, de így is sokan eljöttek a régi sztárok közül, akiknek tudása mit sem kopott az elmúlt 10-20 évben.

Ugyan a Magyar Futball Akadémia csapata ellen játszott mérkőzést 2-1-re elveszítette a Honvéd Champions, az Öregek azonban így is jópár trükköt megmutattak a fiataloknak. Ők azonban edzésben vannak, így a 2-1-es eredmény igen dícséretes a Honvéd Champions részéről. Az elmúlt 20 esztendő legjobb Honvéd-labdarúgói azonban a BrazilMasters elleni mérkőzésre összpontosítanak, hiszen a múlt, a sikerek és a nevek nem csak a brazilokat kötelezik.

A BrazilMasters94 csapat Magyarországra érkező csapat az óbudai Ramada Plaza Budapest hotelben száll meg, amely nem csak a csapattagok kényelméről és kitűnő ellátásáról gondoskodik, hanem edzési ehetőséget is nyújt számukra. A játékosok – pár kivétellel – április 24-én csütörtökön érkeznek meg Budapestre, majd pénteken, 25-én délután egy edzésen vesznek részt a másnapi mérkőzésnek is otthont adó Bozsik Stadionban.

Ekkor a Honvéd Champions tagjai is tréningeznek ugyanitt. Ezt követően a két csapat tagjai a Budapest Symbol Étteremben gálavacsorán vesznek részt, amelyen egyébként bárki testközelből is megismerheti őket. Belépőjegyeket itt, a Symbol Budapest-ben lehet vásárolni. Az április 26-i mérkőzés programja este 18.15 órakor kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.