Vizsgálat indult az ügyben

Félreértés volt John Terry rasszista megnyilvánulása?

Az angol rendőrség vizsgálja annak az állításnak a megalapozottságát, mely szerint John Terry, a Chelsea labdarúgócsapatának kapitánya rasszista kijelentést tett Anton Ferdinandra, a Queens Park Rangers hátvédjére a két együttes vasárnapi mérkőzésén.

2011.10.25 12:30MTI

A Buzsáky Ákost is foglalkoztató QPR 1-0-ra nyerte a nyugat-londoni összecsapást, amely után az egyik néző tett bejelentést a hatóságnak Terry rasszista megnyilvánulásáról. A városi rendőrség kedden közleményben jelentette be, hogy vizsgálatot indított az ügyben.
   
Az angol válogatott 30 éves csapatkapitánya tagadta, hogy megsértette volna afroamerikai származású ellenfelét, s vasárnap egy interjúban úgy fogalmazott, hogy "az emberek helytelen következtetéseket vontak le" az internetre a mérkőzés után feltöltött videofelvétel alapján, és félreértelmezték a szavait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.