Real szavazás

Puskás a 9. legjobb

A Real Madrid március 6-án ünnepelte fennállásának 106. évfordulóját. A királyi klub vezetői ebből az alkalomból szavazást írtak ki a szurkolók között: voksoljanak arra, ki volt a csapat valaha szerepelt legjobb futballistája.

2008.04.16 07:21mlsz.hu

A listán Puskás Ferenc a kilencedik helyen végzett. Az élen Öcsi bácsi volt csapattársa, Alfredo Di Stefano, a Real tiszteletbeli elnöke végzett, 28 466 szavazattal. A második Zinedine Zidane (28 344), a harmadik pedig a gárda mai kapitánya, Raúl González (28 090) lett. 

A Száguldó Őrnagyot rajtuk kívül csak Roberto Carlos, a stadion névadója, Santiago Bernabéu, Iker Casillas, Fernando Hierro és Emilio Butrageno előzte meg. Puskás "Pancho" 23 794 voksot kapott, s ezzel olyan legendás futballisták előtt végzett, mint Hugo Sánchez, Zamora, Camacho, Santillana, Gento vagy Juanito.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.