Dárdaiék iksze

Kuranyi mesterenégyest vágott

Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC hazai pályán gólnélküli döntetlent játszott a Hamburggal a német labdarúgó-bajnokság hétközi, 29. fordulójában.

2008.04.16 07:18nb1.hu

A vendéglátóknál Dárdai a 69. percben csereként lépett pályára. A tabella második helyén álló Werder Bremen egy góllal nyert a Hansa Rostock otthonában, a harmadik Schalke 04 ötgólos különbséggel győzte le a Cottbust, Kevin Kuranyi mesternégyest ért el a mérkőzésen. 

A gelsenkircheniek kispadján ezen a meccsen mutatkozott be az új edzőpáros, Mike Büskens és Youri Mulder. A listavezető Bayern München szerdán lép pályára az Eintracht Frankfurt vendégeként. 

Bundesliga, 29. forduló: 

FC Schalke 04-Energie Cottbus 5-0 
Hertha BSC-Hamburger SV 0-0 
Hansa Rostock-Werder Bremen 1-2 
VfL Wolfsburg-VfL Bochum 0-1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.