Ferguson belépője ijesztő volt

Manchester United: Young kezd hozzászokni a hírnévhez

A Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott szélsője, Ashley Young beismerte, hogy nagyon izgatott volt az első napokban új csapatában.

2011.10.12 12:17ma.hu

A villámgyors játékos első találkozása a Manchester United menedzserével, Sir Alex Fergusonnal sem volt akármilyen, melyre Young a következőképpen emlékezett vissza: „Nem fogok hazudni, nagyon ijesztő volt a helyzet. Pont kardió edzést végeztem a szobabiciklin az együttes edzőközpontjában, amikor bejött a terembe és hozzám lépett”.

„Azt mondta, hogy ez egy kihívás lesz a számomra és ez az, ami azóta is megmaradt bennem. Ugyanakkor öt perc alatt éreztette velem, hogy nagyon is örül az érkezésemnek.”

A Watford és az Aston Villa korábbi játékosa elismerte, nagyon fura volt számára, hogy ilyen nagy klubhoz szerződött, hiszen csapattársainak zöme már több trófeával is büszkélkedhettek, ám ő ezzel még adós maradt manchesteri karrierje előtt.

„A srácok érmeket és trófeákat nyertek, és a Bajnokok Ligája sem idegen számukra. Ez engem is csak arra ösztönözhet, hogy a legjobbamat nyújtsam a mérkőzéseken.”

Young a válogatottban is egyre nagyobb szerepet kap Fabio Capello szövetségi kapitánytól, és élvezi is az olasz szakember bizalmát.

„Jól megy a játék és élvezem is. Remekül játszik a csapat, a klub- és válogatott labdarúgás teljesen különböző. Nagyon nagy nyomás nehezedik ránk a sajtó és a szurkolók miatt, hiszen az elvárásaik igen magasak a csapattal szemben. Ennek ellenére megtisztelő, ha felhúzhatod magadra a válogatott mezét. Személy szerint nem olvasok túl sok újságot, hiszen bosszant, hogy folyamatosan három pontot várnak el tőlünk minden mérkőzésen” – így Young.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.