Veszélyben az úszó londoni szereplése

Elgázolták, majd otthagyták az ausztrál olimpikont

Cserbenhagyásos gázolás szenvedő alanya lett Kendrick Monk ausztrál úszó, akinek így veszélybe került a londoni olimpiai részvétele.

2011.09.29 08:58MTI

A 23 éves versenyző kerékpárral közlekedett Brisbane-ben, amikor egy autó elütötte, majd a sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.
   
A 200 méteres gyorsúszás specialistájának több helyen eltört a könyöke, felépülése hat-nyolc hétig is eltarthat. Az ausztrál olimpiai válogatót márciusban rendezik.
   
A pekingi játékokat is megjárt és már hat idény óta stabil válogatott Monk ugyan nem emlékszik a gázolást megelőző pillanatokra, de ezt tudja, hogy ő szabályosan haladt kerékpárjával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.