Az ütközéseket még kerüli

Dszudzsák újra edz: a finnek ellen talán már játszhat

Újra edzésbe állt Dzsudzsák Balázs, az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala magyar válogatott futballistája.

2011.09.26 17:32MTI

Elképzelhető, hogy a 24 éves szélső - aki augusztus 27-én, a Rosztov elleni bajnokin szenvedett kulcscsonttörést - ott lehet finnek elleni, októberi Eb-selejtezőn.
   
"Szeretnék köszönetet mondani a klubnak, valamint a rajongóknak azért, amit tőlük kaptam a gyógyulásom alatt. - idézi Dzsudzsákot az Anzsi honlapja. - Rengeteg bíztató levelet és hozzászólást kaptam a közösségi oldalamon, ez is segített a felépülésben."   
   
"Habár az ütközésekbe még nem nagyon megy bele, jelenleg hetven-nyolcvan százalékos edzésmunkát végez a csapattal. Úgy gondolom, néhány napon belül ismét teljes értékű lehet" - nyilatkozta Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere.
   
Hozzátette: reményeik szerint Dzsudzsák ott lehet október 11-én a finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.