Verrasztó Dávidnak nem sikerült

Cseh döntős 200 vegyesen

Cseh László bejutott a 200 méter vegyes döntőjébe, Verrasztó Dávidnak ugyanakkor nem sikerült ugyanez a sanghaji vb úszóversenyeinek szerdai napján.

2011.07.27 13:42MTI

Cseh a második futam 1-es pályáján versenyzett, s a délelőtti előfutamban mutatottnál (1:59.80 p) sokkal jobb teljesítménnyel, 1:57.66 perces idővel elsőnek csapott a célba, ami összesítésben a harmadik időt jelentette.

A délelőtt remeklő Verrasztónak viszont nem sikerült néhány órával korábbi úszását megismételni, az első futam négyes pályáján hetedikként csapott célba két percen kívüli, 2:00.05 perces eredménnyel (ez a 15. idő volt).

Verrasztó azt sajnálhatja különösen, hogy az előfutamban elért 1:58.69 perccel biztosan került volna fináléba. A két legjobb eredményt a címvédő amerikai Ryan Lochte (1:56.74 p) és honfitársa, Michael Phelps (1:57.26 p) érte el

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.