Ezer forintot takaríthat meg a szorgos drukker

Aki szurkol a Forma-1-es focimeccsen, olcsón mehet be a Vasas - AS Romára

Azok a szurkolók, akik jegyet váltanak a Forma-1-es pilótaválogatott és a magyar All Star-csapat szerdai jótékonysági labdarúgó-mérkőzésére, a belépő árának megfelelő, 1000 forintos kedvezményt kapnak a Vasas jövő szerdai centenáriumi ünnepségére, amelynek keretén belül az olasz AS Romával játszik a piros-kék alakulat.

2011.07.26 13:49MTI

A szervezők keddi tájékoztatása szerint a megállapodás értelmében az F1-es pilóták mérkőzésének jegyárát beszámítják az ünnepi találkozó belépőinek árába.

Így az eredetileg 3800, 4800, 6800, 8800 forintos jegyeket ezer forinttal olcsóbban, 2800, 3800, 5800, 7800 forintért vehetik meg.
   
A többek között a világbajnoki címvédő német Sebastian Vettellel (Red Bull), valamint a brazil Felipe Massával (Ferrari) felálló pilótaválogatott szerdán 20 órától lép pályára a Szusza Ferenc Stadionban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.