Gyurta 100 m mellen, Hosszú 200 m vegyesen

Vizes vb: Gyurta Dániel és Hosszú Katinka is a hatodik helyen végzett

Hosszú Katinka a hatodik helyen végzett a 200 méteres vegyesúszás hétfői döntőjében a sanghaji vizes világbajnokságon. Gyurta Dániel szintén a hatodik lett 100 méteres mellúszásban a sanghaji vizes világbajnokság hétfői versenynapján.

2011.07.25 14:08MTI

A helyi idő szerint esti döntőbe a hetedik idővel (2:11.70 p) bejutott magyar versenyző az első 100 méteren még együtt úszott a legjobbakkal, a táv második felében azonban lemaradt, s végül 2:11.24 perces idővel csapott célba hatodikként.
   
A számot a mindössze 15 éves kínai Je Si-ven (Ye Shiwen) nyerte 2:08.90 perccel.

Gyurta hatodik 100 m mellen

A 200-on címvédő, 100-on ugyanakkor pályafutása első nagymedencés vb-döntőjében érdekelt Gyurta - az időt tekintve - szinte megismételte a vasárnapi elődöntőben mutatott teljesítményét, s az egy nappal korábban felállított országos csúcsától két századdal elmaradva, 1:00.25 mp-es eredménnyel végzett a hatodik helyen.
   
A számot a norvég Alexander Dale Oen nyerte meg 58.71 mp-cel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.