Zab Judahot ütötte ki Las Vegasban

K.O.-val nyert Amir Khan: övé az IBF vb-címe

A brit Amir Khan szombaton késő este kiütéssel nyert az amerikai Zab Judah ellen Las Vegasban, ezzel Boksz Világszövetség (WBA) kisváltósúlyú világbajnoki öve mellé begyűjtötte a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) címét is.

2011.07.24 10:09MTI

Egy sporthír portál beszámolója szerint Khan az első pillanattól kezdve fölényben volt, míg Judah meglehetősen passzívan inkább csak a védekezésre koncentrált.

Az egyoldalú találkozó végül az ötödik menetben fejeződött be, miután Khan egy testre indított jobbossal megfogta riválisát, aki térdre került, Vic Drakulich mérkőzésvezető pedig kiszámolta a mélyütést reklamáló amerikai öklözőt.
   
A 24 éves Khan ezzel a gyors győzelemmel az IBF világbajnoki koronája mellé begyűjtötte 26. profi győzelmét is, karrierje során eddig csak egyszer szenvedett vereséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.