Félszáz szurkoló őrizetben

Európa Liga: törtek-zúztak a lengyelek a litván-hollandon

Több mint félszáz szurkolót vettek őrizetbe a litván Tauras Taurage és a holland Den Haag labdarúgó Európa Liga-mérkőzése kapcsán csütörtökön, Kaunasban.

2011.07.15 12:58MTI

A rendőrség 51 lengyel, 13 holland és egy hazai drukkert állított elő, akik a 3-2-es vendéggyőzelemmel végződött találkozó előtt verekedtek és randalíroztak.
   
A lengyel szurkolók jelenlétére az a magyarázat, hogy a Legia Warszawa ultrái szoros kapcsolatot ápolnak a holland klubok szélsőségeseivel.
   
A lengyel drukkerek már márciusban is részt vettek rendbontásban Kaunasban, akkor a rendőrség könnygázt is bevetett a Litvánia-Lengyelország (2-0) barátságos meccs előtt, s hatvan randalírozót tartóztattak le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.