Nicolas Terol az élen

MotoGP: a 12. körben csúszott és bukott Sebestyén

Véget ért Mugellóban a MotoGP nyolcadik versenyhétvégéje. A Right Guard Racing motorsport program versenyzõje a futam 12. körében megcsúszott és bukott, sajnos nem tudta befejezni a versenyt. Az élen ismét a spanyol Nicolas Terol ért célba.

2011.07.03 15:33ma.hu

A mai futamon keményebb gumiabroncsokkal rajtolt a magyar versenyzõ, ami nem bizonyult jó döntésnek, szinte végig tapadási problémákkal küszködött, ez okozta bukását is, amikor a 12. körben megcsúszott. Bár csúnyán megütötte az alkarját, komolyabb baja nem történt, a versenyt azonban nem tudta befejezni - írja közleményében a Faster Management.

Összességében tehát nem sikerült jól a hétvége számSebestyén Petiára, aki már az elsõ két napon sem tudott m egfelelõen dolgozni az idõjárás miatt. Néhány hete a management beszámolt arról, hogy a mugellói pályán szeretnének néhány napot tesztelni, ami végül nem valósulhat meg, hiszen a következõ hétre végig a Ducati foglalta le a pályát.

A Német Nagydíj után azonban lesz egy kétnapos tesztelés. Az elsõ három helyen ma Nicolas Terol, Johann Zarco és Maverick Vinales végzett.

fotó: Faster Management


Sebestyén Péter: „Nagyon nehéz hétvége volt ez számomra. Az elsõ két napon az idõjárás nem kedvezett, a mai napon tudtuk csak igazán elkezdeni a munkát. A futamon más keménységû gumit használtunk, de nem jött be, nagyon csúszott, ez okozta az esésemet is. Várom nagyon a németországi hétvégét, szeretem azt a ringet. ” .

Roberto Favaro: „Nem volt jó hétvége. Sok problémánk volt, most a következõ versenyre kell koncentrálnunk. Ezután, még Brno elõtt pedig lesz egy kétnapos tesztelés.

Két hét múlva, július 15-17. között a németországi Sachsenring ad majd otthont a Gyorsasági Motoros Világbajnokság következõ versenyhétvégéjének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.