Gyorsan vesztek el az adogatások

Marosiék párosban köszöntek el Wimbledontól

Marosi Katalin, az orosz Veszna Dolonc oldalán kikapott a második helyen kiemelt Kveta Peschke, Katarina Srebotnik cseh, szlovén kettőstől a női páros első fordulójában a wimbledoni teniszbajnokság szerdai versenynapján.

2011.06.23 08:56MTI

A viadal honlapja szerint a selejtezőből felkerült magyar-orosz duó gyorsan elveszítette adogatását, és ez az első játszmába került.

A folytatásban mindenki hozta a szerváját, a rövidítésben pedig Peschkéék voltak jobbak. Női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Kveta Peschke, Katarina Srebotnik (cseh, szlovén, 2.) - Marosi Katalin, Veszna Dolonc (magyar, orosz) 6:3, 7:6 (7-5).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.