Ott lehet az Olimpián?

A kínai szupersztár reményei

Sikeres műtéten esett át Yao Ming, a Houston Rockets kínai kosárlabdázója, így reális esélye van rá, hogy játszhasson a pekingi olimpián.

2008.03.05 11:14MTI

A 2,29 méter magas sztár, akinek bal lábfejében keletkezett fáradásos törés a múlt héten, csapatának orvosa szerint a reméltnél is jobb állapotban van az operációt követően. 

"Természetesen folyamatosan figyeljük az állapotát és amint lehet, megkezdjük intenzív rehabilitációs programját" - mondta Tom Clanton. A 27 éves Yao Ming sérülését követően elmondta, egyetlen cél lebeg a szeme előtt, méghozzá, hogy pályára léphessen a hazai olimpián. 

"Megkönnyebbülés, hogy minden jól ment. Most már csak előre tekintek, alig várom, hogy elkezdhessem a rehabilitációt" - nyilatkozta Kína legnépszerűbb sportolója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.