Élőben közvetít az MTV Nimesből

Olimpiai kézi-selejtező, élőben

A Magyar Televízió közvetíti a női kézilabda olimpiai kvalifikációs versenyeket a franciaországi Nimesből. A magyar válogatott mindhárom mérkőzését élőben kísérhetik figyelemmel az m1 nézői március 28. és 30. között.

2008.02.17 13:47ma.hu

Magyarország, Franciaország, Kongó vagy Japán? A négyből kettő jut ki az olimpiára. A nimes-i négyes tornán március végén a magyar női kézlabda válogatott három mérkőzést játszik, ha minimum második a négyből, akkor biztosan kint vannak az olimpián a Hajdu lányok. 

A magyarországi közvetítés jogait, a TeleSport Főszerkesztősége szerezte meg, a mérkőzéseket március 28., 29. és 30-án élőben közvetíti az m1. 

Várható közvetítési rend: 

Március 28. Magyarország - Kongó 
Március 29. Franciaország - Magyarország 
Március 30. Japán - Magyarország

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.