Világsztárokat az Olimpiára!

Eltörlik az olimpiai focitorna korhatárát?

Nem sokkal az Eb után a klubok aligha lesznek megértő hangulatban, különösen, hogy az augusztusi torna egybeesik a szezon kezdetével sok országban.

2008.02.10 12:16nb1.hu

Mint ismeretes, a nyári olimpiák labdarúgó-tornáin U23-as válogatottak vesznek részt, legfeljebb három túlkoros játékossal. Utóbbiakat klubjaik nem kötelesek elengedni, Sepp Blatter FIFA-elnök azonban arra kérte a klubokat, ennek ellenére tegyék ezt meg. 

-Tisztában vagyunk a saját szabályainkkal, tudjuk, hogy nem kötelesek elengedni a 23 év feletti játékosaikat - mondta Blatter. - Egy labdarúgó számára azonban az olimpia karrierje egyik fénypontja, így arra kérem, engedjék el őket. 

Más kérdés, hogy nem sokkal az Eb után a klubok aligha lesznek megértő hangulatban, különösen, hogy az augusztusi torna egybeesik a szezon kezdetével sok országban.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.