400 vegyesen is diadal

Cseh Laci újabb aranya Pekingben

A pekingi 'Good Luck Beijing' úszó tesztversenyen a befejező 6. nap Cseh László a 400m vegyes úszásban hatalmas fölénnyel 5.16 másodperc előnnyelt nyert a lengyel Mateusz Matczak előtt.

2008.02.06 14:33MOB

Ezzel a magyar úszó mindkét vegyesúszó számban a legjobbnak bizonyult. Szepesi Nikolett a rövidebb hátúszó számban, 100m-en a negyedik helyet szerezte meg két kinai és a német Buschschulte mögött. 

A magyar úszóhölgy 0.04 másodperccel maradt le a dobogó harmadik fokáról. A tesztversenyen a kínai szerepeltek a legeredményesebben 18 elsőséget szerezve. 

Az érem táblázaton a kínaiakat a németek (8-5-4) és a japánok (4-2-2) követik. Magyarország a három fős mini csapattal az éremtáblázat negyedik helyén zárta a viadalt a svédekkel holtversenyben 3 arany és 1 ezüst érem megszerzésével. A viadalon 14 nemzet szerzett valamilyen szinű érmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.